ACTUALITATE

TOP 5 OBIECTE descoperite in timp care au legatura directa cu Iisus Hristos! FOTO

TOP 5 OBIECTE descoperite in timp care au legatura directa cu Iisus Hristos! FOTO

Cercetatorii au descoperit de-a lungul timpului cateva obiecte sfinte daca putem sa zicem asa, care au legatura directa cu Iisus Hristos si care vor naste si de acum incolo diverse teorii controversate, potrivit Top Tenz.

5. Sfantul Graal

Sfantul Graal se refera la cupa folosita de Iisus Hristos la Cina cea de Taina. Cupa a fost, de asemenea, utilizata de catre Iosif din Arimateea pentru a colecta sangele lui Iisus. Avand in vedere ca rastignirea si sangele lui Hristos sunt simboluri foarte importamte pentru credinta crestina, nu este de mirare ca atat de multi oameni sunt intrigati de aceasta relicva. Exista mai multe cupe care pot concura pentru Sfantul Graal autentic, dar se pare ca cel care are cele mai multe argumente este Sfantul Potir de la Valencia. Se spune ca aceasta cupa a fost folosita de primii 22 de Papi, de la Sfantul Petru si pana la Papa Sixtus al II-lea. Acesta din urma i-a dat potirul Sfantului Laurentiu sa-l pastreze. Cand el a murit, cupa a fost dusa in Spania.

CITESTE MAI MULT PE

Source: CAPLIMPEDE

    


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309