SHOPPING

Topul mall-urilor din Romania. Loc surprinzator pentru Sibiu

Topul mall-urilor din Romania. Loc surprinzator pentru Sibiu

Shopping City Sibiu

Shopping City Sibiu se afla in topul centrelor comerciale din Romania, alaturi de AFI Palace Cotroceni si Promenada Mall Bucuresti. Acestea sunt cele mai ravnite proiecte din categoriile pe care le reprezinta, respectiv malluri mari, malluri medii si parcuri de retail, potrivit stireazilei.ro.

Mallul din Cotroceni intruneste cele mai multe criterii de pe lista chiriasilor aflati in cautare de spatii comerciale in centre de dimensiuni mari; dupa doi ani de functionare, Promenada Mall din Bucuresti este preferatul brokerilor imobiliari in categoria mallurilor medii, iar Shopping City Sibiu este liderul sectiunii parcuri de retail, arata rezultatele unui chestonar realizat de capital.ro.

Mega Mall si Coresi Shopping Resort din Brasov, doua malluri inaugurate anul acesta, au intrat direct in top pe pozitia a sasea in categoria malluri mari, respectiv pe locul trei in sectiunea malluri medii, surclasand proiecte cu vechime in piata. Extinderea si modernizarea Shopping City Deva, finalizata in luna septembrie a acestui an, i-au adus pozitia a doua in categoria parcurilor de retail.

Articolul complet pe stireazilei.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349