ADMINISTRATIE

Trafic reconfigurat temporar in zona Compa!

Trafic reconfigurat temporar in zona Compa!

Trafic reconfigurat temporar in zona Compa!

Trafic reconfigurat temporar in zona Compa. Lucrarile de modernizare a strazii Otelarilor sunt in curs, iar pentru a permite executia acestor lucrari in bune conditii Primaria Sibiu a propus o serie de masuri care sa devieze o parte a traficului pe strazile adiacente.

Prin urmare, incepand de saptamana viitoare, pe strada Henri Coanda se va institui sensul dublu pe toata lungimea strazii, inclusiv pe tronsonul dintre strada Forjorilor si strada Masinistilor, pe care in prezent se circula in regim de sens unic. De asemenea,  pe strada Masinistilor se va circula in dublu sens pe portiunea dintre strada Henri Coanda si strada Strungului, pe portiunea dintre strada Strungului si strada Otelarilor urmand sa se instituie sensul unic dinspre strada Strungului spre strada Otelarilor. De saptamâna viitoare se va muta si statia Tursib de pe strada Otelarilor pe strada Macaralei, in zona intersectiei cu strada Masinistilor.

Sens unic pe o parte a strazii Gen. Ioan Dragalina. O alta modificare a sistemului se circulatie se va institui incepand de miercuri, 17 decembrie, si se refera la strada General Ioana Dragalina. In prezent pe aceasta strada se circula in dublu sens. Odata cu aceste modificari se va institui sensul unic pe tronsonul dintre strada Copernic si strada Litovoi Voda.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349