EVENIMENT

Trafic restrictionat pe bulevardul Coposu, din cauza paradei militare de 1 Decembrie

Trafic restrictionat pe bulevardul Coposu, din cauza paradei militare de 1 Decembrie

01.12.2014 11:09

Circulatia pe principala artera rutiera din Municipiul Sibiu, bulevardul Corneliu Coposu va fi restrictionata in zilele de 29 noiembrie si 1 decembrie, pentru a putea permite pregatirea si desfasurarea evenimentelor care marcheaza Ziua Nationala a Romaniei, anunta Primaria Sibiu.

In data de 29 noiembrie, bulevardul Corneliu Coposu va fi inchis pe intreaga lungime, intre sensul giratoriu cu strada Constitutiei si Piata Unirii, in intervalul orar 8 – 12, pentru a permite desfasurarea repetitiilor. Tehnica militara va stationa in parcarea cuprinsa intre Sala Thalia si statia de autobuz Nufarul.

In data de 1 decembrie intreg bulevardul Corneliu Coposu  va fi inchis intre orele 8 si 13 pentru a permite desfasurarea paradei. Odata cu bulevardul Corneliu Coposu vor fi inchise si parcarile adiacente: parcarea Teatrului, parcarea de sub zid si parcarea de langa Sala Thalia. Accesul in aceste spatii de parcare va fi interzis intre ora 6 si 13.

Pentru a ocoli bulevardul Corneliu Coposu, soferii pot utiliza strazile Balea si Constantin Noica sau ruta Constitutiei – 9 Mai, in functie de destinatie.

Aceste inchideri vor modifica si traseele Tursib nr. 12, 13, 22, 5, 10, 17 si 2. Autobuzele vor utiliza ca ruta ocolitoare strazile Balea, Moldoveanu si bulevardul Vasile Milea si respectiv strazile Constantin Noica, Revolutiei si Stefan cel Mare. Pozitionarea statiilor nu se va modifica.

Foto: evenimentsibiu.ro

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309