SOCIAL

Trafic restrictionat pe Valea Oltului, in urma unui accident!

Trafic restrictionat pe Valea Oltului, in urma unui accident!

Trafic restrictionat pe Valea Oltului, in urma unui accident!Traficul pe Valea Oltului este restrictionat dupa ce un tir a iesit de pe sosea si s-a izbit de o stanca de pe merginea drumului, ramanand blocat pe sensul de mers Sibiu – Ramnicu Valcea.

Potrivit datelor furnizate de reprezentantii Politiei Valcea, sensul de mers Sibiu – Ramnicu Valcea al DN7 este blocat in localitatea Turtulesti, in urma unui accident rutier.

Conform surselor citate, un tir incarcat cu fier vechi a iesit de pe sosea si s-a izbit de o stanca de pe marginea drumului, primele informatii fiind ca accidentul s-a produs dupa ce soferul a tras brusc de volan din cauza ca un pahar cu cafea s-a varsat pe el.

In urma accidentului nu a fost ranita nicio persoana, insa in zona se circula cu dificultate, pe un singur sens de mers, iar la fata locului este asteptat un utilaj de mare tonaj care sa repuna tirul pe sosea.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309