SPORT

Transferuri la CSU Sibiu. Au semnat patru jucatori, a plecat unul

Transferuri la CSU Sibiu. Au semnat patru jucatori, a plecat unul

CSU Sibiu nu are inca un sponsor pentru sezonul viitor, care sa acopere golul lasat de renuntarea celor de la Atlassib, insa parafeaza contracte cu jucatorii pentru campionatul urmator.

kevin hardy, csu sibiu

Dupa ce a semnat cu Bogdan Popescu, astazi conducerea clubului a anuntat intelegeri cu alti trei baschetbalisti.

Este vorba despre trei jucatori care au evoluat pentru CSU si in sezonul trecut: Vlad Tincu, Boris Lalovic si Igor Mijajlovic, care se vor prezenta in august la pregatiri pentru sezonul competitional 2016/2017. In schimb, Octavian Popa Calota se desparte de CSU Sibiu.

Trei dintre jucatorii din nucleul de baza al echipei noastre, in sezonul trecut, se intorc la Sibiu dupa ce au semnat pentru inca un sezon cu CSU Sibiu. Boris Lalovic, Igor Mijajlovic si Vlad Tincu vor face parte din echipa lui Dan Fleseriu, in sezonul competitional 2016/2017, alaturi de Bogdan Popescu, anuntat saptamana trecuta drept component al CSU Sibiu.
In sezonul precedent, muntenegreanul de 35 de ani, care masoara 2,08m, Boris Lalovic a totlizat in cele 35 de partide jucate medii de 10,9 puncte, 3,8 recuperari si 1,2 pase decisive. La randul sau, Igor Mijajlovic (32 de ani, 1,93m) a jucat 32 de meciuri in tricoul CSU Sibiu, sezonul trecut, si a avut medii de 11,4 puncte, 2,6 recuperari si 3,9 pase decisive. Vlad Tincu, de 22 de ani, este un jucator care promite mult si care sezonul anterior a reusit sa isi castige minutele in teren.
Octavian Popa Calota a decis insa sa se desparta de CSU si va evolua, in sezonul urmator, pentru o alta echipa din Liga Nationala de Baschet Masculin.
”De la finalul sezonului precedent am avut intelegeri verbale cu cei trei jucatori care au mai evoluat pentru noi, sa revina. Acum am definitivat partea de documente si suntem bucurosi ca putem continua impreuna. Lui Octavian Popa Calota ii multumim pentru tot ceea ce a facut pentru echipa noastra,de-a lungul anilor petrecuti la CSU Sibiu si ii uram mult succes mai departe”, a spus Horatiu Floca, directorul interimar al CSU Sibiu.
Lotul CSU Sibiu antrenat de Dan Fleseriu se va reuni pentru pregatiri la inceputul lunii august.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349