ADMINISTRATIE

Trei strazi intra in proces de modernizare. Primaria plateste un milion de euro

Trei strazi intra in proces de modernizare. Primaria plateste un milion de euro

Restrictii in trafic pentru executia unor lucrari la retelele de utilitati!2

Primaria Municipiului Sibiu va demara, saptamana viitoare, lucrarile de modernizare pe trei strazi din oras. Este vorba despre strazile Frunzei, Oltetului si Viile Sibiului, valoarea totala a lucrarilor fiind de aproape 4,5 milioane lei.

“Toate cele trei lucrari pe care le vom incepe de saptamana viitoare sunt importante. Strada Frunzei face legatura cu o zona a Sibiului unde s-au construit foarte multe locuinte in ultimii ani. De asemenea, strada Viile Sibiului asigura accesul spre o zona care se dezvolta tot mai bine si unde isi au sediul mai multi agenti economici. Strada Oltetului este si aceasta importanta pentru locuitorii cartierului Gusterita, dar si pentru accesul spre Dealul Gusteritei”, a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Incep lucrarile de modernizare pe strada Frunzei. Asocierea SC DPC SA – SC Comtram – Geiger Transilvania – SC Electro-Con Impex SRL – SC Neoplan SRL va primi in aceasta saptamana ordinul de incepere a lucrarilor pe strada Frunzei, o cale importanta de acces spre o zona care s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani. Contractul prevede reabilitarea retelelor de apa, de canalizare menajera si pluviala, extinderea iluminatului public, amenajarea cablajului metropolitan, a carosabilului si a trotuarelor. Valoarea lucrarilor este de 1.362.318,03 lei, termenul de executie fiind de 4 luni.

Pana la sfarsitul acestei saptamani constructorul va primi ordinul de incepere si pentru modernizarea strazii Viile Sibiului. Contractul prevede modernizarea retelelor de apa si canal menajer, precum si amenajarea carosabilului si a trotuarelor. Valoarea lucrarilor ce vor fi executate pe aceasta strada este de 2.537.642,63 lei, acestea urmand sa se incheie pana la sfarsitul lui 2015. Strada face parte din pachetul Terezian – Viile Sibiului, contractul pentru modernizarea celor 10 strazi incluse in acesta fiind incheiat in februarie 2015. Primul tronson pe care se va lucra este cel dintre drumul national si ferma de pe aceasta strada, portiunea urmand sa fie inchisa pana in 15 iulie.

Incep lucrarile de modernizare a strazii Oltetului. Primaria Sibiu va emite joi, 4 iunie, ordinul de incepere a lucrarilor de modernizare a strazii Oltetului. Aceasta strada face parte din pachetul Lupeni – Gusterita, asocierea Geiger Transilvania – SC Comtram SA – SC DPC SA – SC Electro-Con Impex SRL – SC Standard Instalatii SRL fiind constructorul care a castigat contractul in urma procedurii de achizitie organizate.

Lucrarile pe strada Oltetului au o valoare de 532.398,64 lei (fara TVA) si includ reabilitarea retelelor de apa si canalizare, amenajarea carosabilului si a trotuarelor, dar si a zonelor verzi. Conform graficului de lucrari inaintat de constructor, lucrarile de modernizare se vor incheia in luna noiembrie a acestui an.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309