EVENIMENT

Trei TIR-uri s-au ciocnit pe Valea Oltului. Circulatia a fost blocata

Trei TIR-uri s-au ciocnit pe Valea Oltului. Circulatia a fost blocata

Circulatia pe Valea Oltului a fost oprita, in aceasta dimineata, in dreptul localitatii Caineni, din cauza unui accident in care au fost implicate trei TIR-uri.

accident pe valea oltului

 

Cele trei s-au ciocnit, iar unul dintre ele, incarcat cu stofa, a ramas blocat pe sosea, fiind nevoie ca marfa sa fie descarcata pentru ca autotrenul sa poata fi scos de pe sosea. In urma acidentului DN 7 a fost blocat mai mult de o ora.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Valcea, accidentul a avut loc in jurul orei 5.30, pe drumul national 7, Valea Oltului, in zona localitatii Caineni.

Un  autotren incarcat cu stofa a iesit de pe carosabil si a lovit  parapetul de pe marginea drumului, dupa care a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit cu un alt autotren care circula regulamentar. Ulterior, un al treilea autotren a intrat in cele doua implicate initial in accident.

Conform sursei citate, nimeni nu a fost ranit, insa in urma accidentului autotrenul incarcat cu stofa a ramas blocat pe sosea, fiind nevoie ca o parte din incarcatura sa fie data jos pentru ca autotrenul sa poata fi mutat cu ajutorul unei macarale.

Traficul rutier in zona in care s-a produs accidentul a fost blocat mai bine de o ora. 

 

Sursa si foto: realitatea.net


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309