EVENIMENT

TRENURI BLOCATE intre Blaj si Copsa Mica! Un utilaj a rupt firele de contact!

TRENURI BLOCATE intre Blaj si Copsa Mica! Un utilaj a rupt firele de contact!

TRENURI BLOCATE intre Blaj si Copsa Mica! Un utilaj a rupt firele de contact!2

Mai multe trenuri sunt blocate intre Blaj si Copsa Mica, dupa ce un utilaj de foraj a rupt firele de contact si a cazut in gabaritul caii ferate.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA, pana la remedierea defectiunii si repunerea sub tensiune a liniei de contact, trenurile de calatori aflate in circulatie vor fi oprite temporar in garile de pe traseu.

„Circulatia trenurilor este temporar restrictionata pe relatia Blaj – Copsa Mica, din cauza lipsei de tensiune in linia de contact intre statiile Valea Lunga – Micasasa. Defectiunea tehnica la linia de contact a fost produsa de un utilaj de foraj care a rupt ambele fire de contact si a cazut in gabaritul caii ferate. Pana la remedierea defectiunii si repunerea sub tensiune a liniei de contact, trenurile de calatori aflate in graficul de circulatie vor fi oprite temporar in garile de pe traseu”, se arata in comunicat.

Reprezentantii CFR SA adauga ca trenul international 347-2 (Budapesta – Bucuresti Nord) stationeaza in gara Valea Lunga, iar trenul IR 1746 (Cluj-Napoca – Bucuresti Nord) este oprit in gara Campu Libertatii.

„Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA va intreprinde toate masurile operative astfel incat circulatia feroviara in aceasta zona sa fie reluata in cel mai scurt timp si in conditii de siguranta”, se mai arata in comunicat.

Purtatorul de cuvant al Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA, Oana Branzan, a declarat ca institutia pe care o reprezinta ia in calcul si varianta transbordarii pasagerilor din trenurile stationate cu autovehicule.

„Nu stim cat va dura remedierea defectiunii pentru ca ambele fire sunt afectate. Cautam solutii pentru calatori”, a spus Branzan.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309