ECONOMIE

Trenuri estivale introduse de CFR spre LITORALUL ROMANESC! Vezi de la ce ora va pleca TRENUL TINERETULUI din Sibiu!

Trenuri estivale introduse de CFR spre LITORALUL ROMANESC! Vezi de la ce ora va pleca TRENUL TINERETULUI din Sibiu!

Trenuri estivale introduse de CFR spre LITORALUL ROMANESC! Vezi de la ce ora va pleca TRENUL TINERETULUI din Sibiu!2

CFR va introduce peste 40 de trenuri estivale spre si dinspre litoralul romanesc si Delta Dunarii, trenul vedeta al acestui sezon fiind din nou Trenul Tineretului care va pleca din Sibiu la ora 17.45 din 28 iunie.

CFR Calatori informeaza, marti, ca programul estival de transport feroviar 2014 Trenurile Soarelui, care se va derula in perioada 14 iunie – 15 septembrie, cuprinde peste 40 de trenuri spre si dinspre litoral si Delta Dunarii.

„CFR Calatori introduce suplimentar in circulatie 20 de trenuri InterRegio si Regio, care asigura zilnic legatura directa dintre toate regiunile tarii si statiunile de la Marea Neagra. De asemenea, in intervalele orare cele mai solicitate, turistii au la dispozitie legaturi frecvente intre Constanta si statiuni. Durata calatoriei, cu toate trenurile InterRegio, pe ruta Bucuresti – Constanta este de 2 ore si 50 de minute”, a precizat sursa citata, intr-un comunicat de presa.

Un tren direct InterRegio va circula suplimentar pe ruta Bucuresti Nord – Tulcea Oras si retur, pasagerii avand astfel la dispozitie, in fiecare zi, patru trenuri (doua dus, doua intors) care vor asigura legatura cu Delta Dunarii.

„Si in acest sezon, incepand cu data de 28 iunie, trenul traditional destinat tinerilor va circula zilnic pe ruta Sibiu – Ramnicu Valcea – Pitesti – Bucuresti Nord – Constanta si statiuni – Mangalia si retur. Trenul Tineretului va pleca din Sibiu la ora 17.45, va circula pe parcursul noptii cu tranzit prin Bucuresti Nord (plecare ora 02.30) si va ajunge la Constanta la ora 06.21 / Mangalia la ora 08.08”, se mai arata in comunicat.

Compania CFR a precizat ca, odata cu intrarea in vigoare a programului de transport estival, unele trenuri Regio vor avea un program adaptat la noul mers al trenurilor estivale, iar modificarile vor fi anuntate in gari.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275