POLITICA

Turcan a gasit vinovatul pentru infrangerea istorica in fata PSD, de la Sibiu: ”Stangaciile de la Bucuresti”

Turcan a gasit vinovatul pentru infrangerea istorica in fata PSD, de la Sibiu:  ”Stangaciile de la Bucuresti”

Infrangerea pe care PNL Sibiu a suferit-o in fata PSD la alegerile locale, in municipiul Sibiu, pentru prima oara in ultimii 20 de ani, are o explicatie. Presedintele liberalilor, Ralca Turcan a gasit vinovat organizatia…Bucuresti. Cu toate acestea, seful PNL a decis dizolvarea organizatiei municipale Sibiu, a anuntat Turcan in emisiunea Raluca&Razvan, scrie turnulsfatului.ro

Canditat Primaria Sibiu, Razvan Pop, Raluca Turcan, Mircea Cazan

”Daca nu existau stangaciile de la Bucuresti, cu schimbarea candidatilor la Primaria Capitalei, PNL Sibiu putea obtine un scor mai bun”, a spus Raluca Turcan.

Totusi, intreaga conducere a organizatiei municipale a PNL Sibiu a fost dizolvata. “Am constituit un birou interimar pe care-l vom valida saptamana viitoare cu oamenii care au tras, cu oamenii care promit politic si electoral, care vor putea sa-i reprezinte in momente electorale pe sibieni”, a  spus Raluca Turcan, care a adaugat ca nu are ce sa-i reproseze lui Razvan Pop, candidatul la Primaria Sibiu, in ciuda celor doar 10,91%.

La alegerile locale din 5 iunie, PNL s-a clasat pe locul trei in municipiul Sibiu, cu 17,61%, dupa FDGR (46,15 %) si PSD (21,26 %).


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349