POLITICA

Turcan: “Deciziile privind majoritatea in CJ sunt luate. Cindrea a ratat momentul de a se prezenta demn”

Turcan: “Deciziile privind majoritatea in CJ sunt luate. Cindrea a ratat momentul de a se prezenta demn”

ponta, johannis, cazan, cindreaDeciziile privind colaborarea dintre PNL si PDL la nivelul municipiului si judetului au fost deja luate si urmeaza sa fie facute publice, sustine presedintele PDL Sibiu, Raluca Turcan. Aceasta a precizat ca in viitoarea sedinta a Consiliului Judetean (CJ) se vor si vedea aceste decizii.

“PDL si PNL au stabilit modul in care vor colabora la nivelul Consiliului local dar si la cel judetean. Pentru CL, se va gasi o varianta prin care consilierii PDL sa fie parte a deciziilor, sa nu se mai simta izolati, ca pana acum. In privinta CJ, am discutat cu PNL, mai urmeaza sa avem o discutie cu FDGR, dar deciziile sunt luate. Nu ne interesaza in acest moment oamenii si functiile, ci dorim sa vedem ce proiecte avem pentru judet”, a declarat Turcan. Liderul PDL a acuzat actuala conducere a CJ ca face “presiuni uriase asupra primarilor PNL si PDL” din judet, si il ataca pe presedintele Ioan Cindrea. “Din pacate, domnul Cindrea a ratat momentul cand se putea prezenta demn. Dansul nu a inteles faptul ca oamenii nu mai suporta un vocabular ca cel al lui Radu Mazare”, a atacat Raluca Turcan. Presedintele PDL i-a raspuns liderului PSD Ioan Cindrea, dupa ce acsta a declarat ca “majoritatea in CJ se mentine. Turista de Turcan nu poate sa stie ce se intampla in Sibiu, in cele doua ore in care sta aici”.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309