SPORT

Turneul international de judo „Cupa Temerarul” va avea loc la Sibiu!

Turneul international de judo „Cupa Temerarul” va avea loc la Sibiu!

Turneul international de judo „Cupa Temerarul” va avea loc la Sibiu!2

Cea de-a XX-a editie a Turneului International de Judo „Cupa Temerarul” Sibiu va reuni in oras peste 250 de sportivi din zece tari: Austria, Italia, Bulgaria, Grecia, Serbia, Polonia, Rusia, Republica Moldova, Cehia si Romania.

Competitiile vor avea loc in data de 13 septembrie, cu incepere de la ora 9.30 si se vor desfasura la Sala Transilvania din Sibiu, festivitatea de premiere urmand sa aiba loc la sfarsitul acestei zile de competitie.

Concurentii vor evolua in in trei spatii de lupta, pe categorii de varsta si greutate, masculin si feminin. Organizatorii au stabilit doua categorii de varsta: cadeti, cu varsta intre 15 si 17 ani si juniori, cu varsta cuprinsa intre 18 si 20 de ani.

In fiecare competitie, sportivul care castiga locul I va primi 10 puncte, pentru locul II – 7 puncte, pentru locul III – 3 puncte, iar pentru locul IV – 1 punct. Trofeul va fi castigat de echipa care acumuleaza cele mai multe puncte.

In cadrul Turneului, duminica, 14 septembrie, va avea loc un stagiu de pregatire, acesta fiind un antrenament comun al participantilor condus de antrenori din Serbia si Italia.

Acest eveniment este organizat de Clubul Sportiv Temerarul Sibiu si este cofinantat de Primaria Municipiului Sibiu, in cadrul agendei sportive a anului 2014.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309