ADMINISTRATIE

Tursib prelungeste doua trasee pentru a ajunge in Tineretului si Resita

Tursib prelungeste doua trasee pentru a ajunge in Tineretului si Resita

Doua trasee ale Tursib vor fi prelungite pentru a deservi locuitorii din doua cartiere noi ale Sibiului: Tineretului și Reșita.

Tursib trece la programul de vara din 23 iunie!2

Proiectul de hotarâre se afla in mapa consilierilor locali, urmând sa fie aprobat in ședinta din 26 mai.
“Cetățenii din aceste două cartiere în plină dezvoltare au solicitat în cadrul întâlnirilor de consultare pe tema Strategiei de Dezvoltare a Municipiului Sibiu legături mai bune cu restul orașului prin intermediul mijloacelor de transport public. Am rugat SC Tursib să analizeze și să prezinte Consiliului Local soluții prin extinderea traseelor existente”, a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.
Traseul 16 face în prezent legătura dintre cartierul Valea Aurie și cartierul Terezian, ultima stație fiind pe strada Lungă. Prin acest proiect de hotărâre se propune prelungirea traseului și intrarea autobuzelor în Cartierul Tineretului până pe strada Londra.

Traseu 10 face legătura dintre cartierele Turnișor și Gușterița. În prezent autobuzele intră în cartierul Reșița doar de luni până vineri. Sâmbăta și duminica autobuzele se opreau pe Calea Gușteriței.
Ca urmare a propunerilor venite din partea locatarilor, autobuzele de pe traseul 10 urmează să intre în cartierul Reșița și în zilele de sâmbătă și duminică.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279