ACTUALITATE

Tursit strain, furat in iulie chiar din camera pensiunii. Hotul a fost prins abia acum

Tursit strain, furat in iulie chiar din camera pensiunii. Hotul a fost prins abia acum

Un turist strain aflat in vizita la Sibiu a facut cunostinta cu tara noastra intr-un mod brutal pentru el. I-a fost furat bagajul cu haine, laptop si bani, chiar din camera pensiunii unde era cazat. Hotul a fost prins dupa trei luni.

Politistii au prins doua persoane care furau din locuintele din Medias!2

Turistul venit in vizita la Sibiu in luna iulie si s-a cazat la o pensiune din oras. A facut insa greseala de a lasa geamul de la baie deschis. Pe acolo a intrat un valcean de 32 de ani, care i-a furat bagajul cu totul: articole de imbracamint, laptop, aparat foto, acte de identitate si carduri bancare, precum si bani. In total, omul a ramas fara 1500 euro.

La aproape trei luni distanta, politistii sibieni au reusit sa-l prinda pe hot, impotriva lui fiiind dispusa retinerea pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat, urmand a fi prezentat Judecatoriei Sibiu cu propunere de arestare preventiva.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309