SOCIAL

UBLS cere sprijin pentru unul din profesorii sai. Are nevoie de ajutor dupa un grav accident

UBLS cere sprijin pentru unul din profesorii sai. Are nevoie de ajutor dupa un grav accident

adrian.morosan  prof ulbsConducerea și angajații Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu au lansat o campanie umanitară pentru sprijinul uneia dintre cadrele didactice ale instituției, care are nevoie de sprijin. Este vorba despre conf. univ. dr. Adrian Moroșan, Director al Departamenului de Finanțe-Contabilitate al Facultății de Științe Economice care, în luna decembrie a suferit un accident de mașină. ”Din fericire starea lui s-a îmbunătățit, a ieșit din comă, însă pentru Adrian Moroșan urmează o lungă și costisitoare perioadă de recuperare. Din acest motiv am decis ca la nivelul universității, dar nu numai, să demarăm o campanie de strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe Adrian să se recupereze cât mai repede”, a declarat prof.univ.dr.ing. Ioan Bondrea, rectorul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Cei care doresc să contribuie cu donații o pot face în contul RO53CECESB0131RON0297762 – Sindicatul Cadrelor Universitare din Sibiu.

Prin formularul 230 se pot direcţiona 2% din impozitul anual către Sindicatul Cadrelor Universitare din Sibiu, pentru Adrian Moroșan.

Adrian Moroșan are 39 de ani, este căsătorit și are o fetiță de 2 ani.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279