SPORT

Ucisi de la distanta

Ucisi de la distanta

image
CSU Sibiu a pierdut pe muchie de cutit (98-99) un meci in care a fost KO timp de 28 de minute.

Partida cu BC Tg Mures a semanat mult cu vremurile bune ale CSU, cand Claudiu Muntean si Beni Pelger isi sufocau adversarii cu aruncarile de la distanta. Doar ca, de aceasta data, victima a fost CSU.
Meciul a inceput bine pentru CSU, care a condus in primul sfert cu 17-9, dar de la scorul 21-15, a inceput cosmarul. Gajovic si Martinic au marcat din toate pozitiile de la 3 puncte, sub privirile neputincioase ale sibienilor. Asa se face ca distanta a crescut constant, maximul fiind 22p (47-69). Pana la finalul sfertului trei reusisera nu mai putin de 12 aruncari.
Totul parea ca se indreapta spre un dezastru, doar ca, la jumatatea ultimului sfert, parca de nicaieri, sibienii au revenit pana la 81-86 si 91-93 si părea ca imposibilul putea sa devina posibil. Muresenii au rezistat insa fortei de final a gazdelor si au plecat invingatori din sala Transilvania.

Aniversare trista

Fostul antrenor si conducator al CSU Sibiu, Mircea Vulc a implinit 63 ani, insa jucatorii nu au putut sa ii ofere cadou victoria.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309