Dezvoltare personala

ULBS organizeaza meditatii gratuite la limba romana, pentru BAC

ULBS organizeaza meditatii gratuite la limba romana, pentru BAC

Elevii sibieni care doresc sa se pregateasca suplimentar pentru exemenul de Bacalaureat la limba si literatura romana, o pot face cu cadrele didactice ale Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu. Acestea vor oferi gratuit meditatii prin Departamentul de Studii Romanice al Facultatii de Litere si Arte.

Cursurile vor avea un caracter modular, fiind gandite in corelatie cu cele trei subiecte ale probei scrise si vor viza nu atat recapitularea extensiva a materiei, cat rezolvarea si clarificarea unor probleme si „capcane” cu care se confrunta in mod concret candidatii la examenul de Bacalaureat.

Cursurile se vor desfasura la sediul Facultatii de Litere si Arte din B-dul Victoriei, Nr. 5-7, etajul II, sala 53, in intervalul 25 martie – 13 mai 2016, conform programului anexat.

Inscrierile se fac pana cel tarziu cu 48 de ore inaintea desfasurarii fiecarui curs, la adresa [email protected]

Si elevii care doresc sa se pregateasca suplimentar la matematica beneficieaza de sprijin din partea proferosilor ULBS. Inca din luna octombrie 2015, in cadrul Facultatii de Inginerie sunt organizate, saptamanal, cursuri de pregatire pentru BAC, la matematica.

Programul cursurilor

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu a primit cel mai inalt calificativ Grad de Incredere Ridicat!1


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349