ACTUALITATE

ULBS Sibiu a primit Certificatul Grad de Incredere Ridicat!

ULBS Sibiu a primit Certificatul Grad de Incredere Ridicat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu a primit certificatul care atesta calificativul Grad de Incredere Ridicat obtinut de ULBS in urma evaluarii institutionale.

Consiliul Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS) a hotarat, in urma evaluarii externe din luna martie a acestui an a calitatii la nivel institutional, acordarea celui mai inalt calificativ Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu, si anume calificativul Grad de Incredere Ridicat. De altfel, toate programele de studiu evaluate de comisia ARACIS au primit calificativul cel mai inalt- Incredere.

Presedintele ARACIS, prof. univ. dr. ing. Iordan Petrescu, a venit vineri la Sibiu pentru a acorda conducerii Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu certificatul si pentru a adresa comunitatii academice sibiene mesajul Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior:

”In cei 45 de ani pe care Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu i-a strabatut, drumul nu a fost usor, dar spre cinstea tuturor care au onorat-o, ca dascali sau ca studenti, fiecare a contribuit prin entuziasm, competenta si darurire, la inaltarea acestui edificiu modern. Munca infaptuita de dvs s-a materializat prin generatiile de studenti pe care i-ati educat si instruit sa faca performanta in societatea romaneasca si nu numai, prin contributiile stiintifice ale corpului profesoral, iar efortul va este recunoscut prin acordarea de catre ARACIS a calificativului Grad de Incredere Ridicat.”

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu isi pastreaza astfel acelasi calificativ obtinut la evaluarea precedenta, in 2009.

Acest calificativ, alaturi de evaluarile pozitive facute de European University Association si de aprecierile privind internationalizarea primite de ULBS de la Consiliul Europei, demonstreaza inca o data ca Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu este o universitate puternica, in care excelenta in educatie si cercetare se ridica la standarde internationale.

”Aceste rezultate ne onoreaza si, in acelasi timp, ne motiveaza sa continuam imbunatatirea tuturor activitatilor din Universitate: cele didactice si stiintifice, activitatile suport, precum si cele de management”, a spus prof. univ. ing. Ioan Bondrea, rectorul Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea a multumit intregii comunitati academice a Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu si studentilor pentru munca si eforturile depuse zi de zi, apreciind ca rezultatele pozitive obtinute la toate evaluarile nationale si internationale prin care a trecut ULBS li se datoreaza.

ULBS Sibiu a primit Certificatul Grad de Incredere Ridicat!3


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309