FITZE

Ultimele fite in materie de chirurgie estetica: injectii in talpa sau liposuctia genunchilor

Ultimele fite in materie de chirurgie estetica: injectii in talpa sau liposuctia genunchilor

operatiiCe sunt in stare femeile sa faca pentru a arata bine? Aproape orice. Iar operatiile de marire a sanilor, corectia nasului sau liposuctiile sunt deja banalitati. La moda sunt acum alte interventii: injectii in talpa sau liftingul lobului urechii, scrie gandul.info.

Marirea sanilor, corectia nasului, liposuctia, ridicarea pleoapelor si cosmetizarea abdomenului s-au aflat, in acest an, in top 5 cele mai solicitate proceduri chirurgicale, potrivit Societatii Americane de Chirurgie Plastica. Vin din urma insa proceduri la care multi nu ne-am fi gandit. Chirurgii americani vorbesc despre injectiile in talpa, liftingul lobului urechii sau liposuctia genunchilor.

Injectii in talpa. Ca sa nu mai sufere din cauza durerilor zilnice provocate de tocurile foarte inalte si, adesea, subtiri, femeile au inceput sa se „trateze” cu anestezic. Munca chirurgului consta in administrarea, in talpi, a unor injectii cu seruri, precum Restylane, Perlane sau Juvederm. „Asemenea interventii la nivelul picioarelor sunt foarte des intalnite in New York”, spune dr. Joel Schlessinger, fost presedinte al Societatii Americane de Dermatologie Cosmetica si Chirurgie Estetica. Exista voci insa care spun ca procedura nu este una tocmai sanatoasa. Pentru o asemenea interventie, femeile scot din buzunar 500-2.000 dolari, la fiecare sase luni.

Liftingul lobului urechii. Despre urechi se spune ca reprezinta una dintre acele zone ale corpului care ne „tradeaza” varsta. Gratie chirurgiei estetice insa, si acestea pot fi rezolvate. Potrivit dr. Hema Sundaram, dermatolog care lucreaza in Washington DC, lobii care au suferit traume (au sustinut cercei prea grei, au suferit mai multe gauri ale urechii sau au cedat) ori au imbatranit pot fi cosmetizati cu ajutorul unor injectii cu seruri precum Restylane sau Perlane. De asemenea, asupra lor se poate actiona si cu laserul, fiind micsorati cu usurinta, prin indepartarea unei parti din tesut. Pretul cosmetizarii nechirurgicale pentru ambele urechi variaza intre 450 si 650 de dolari, efectul mentinandu-se 4-12 luni.

Cititi articolul complet aici:

 

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309