ADMINISTRATIE

Un cartier din Sibiu intra in reparatii. Parcarile dintre blocuri se vor inchide!

Un cartier din Sibiu intra in reparatii. Parcarile dintre blocuri se vor inchide!

Primaria Sibiu a semnat contractul de executie a lucrarilor la infrastructura stradala pentru unul din cele mai mari cartiere din oras. Lucrarileprevad reabilitarea carosabilului si a trotuarelor, reamenajarea parcarilor, modernizarea retelei de iluminat public si amenajarea in subteran a tubulaturii pentru cablajul metropolitan, in aceste tuburi urmand sa fie coborate cablurile suspendate de catre detinatorii retelelor.

hipodrom II din Sibiu intra in reparatii

Zona dintre bulevardul Mihai Viteazu, strada Oituz, strada Miraslau, strada Goraslau si strada Nicolae Iorga intra in reparatii capitale. Primaria Sibiu a semnat in aceasta saptamana contractul pentru executia lucrarilor cu asocierea SC Geiger Transilvania SRL – SC Electroimpex SRL, dupa incheierea unei proceduri de achizitie in cadrul careia au fost depuse opt oferte.
“Prezentul contract include reabilitarea Aleii Turnu Rosu si a Aleii Biruintei, dar si a aleilor mai mici care fac legatura dintre blocuri si parcari. Aleea Buia este deja reabilitata pe un contract anterior. In schimb trebuie precizat ca nu include modernizarea strazilor Miraslau si Goraslau, cele doua strazi fiind cuprinse in alta zona a cartierului, care va intra si aceasta curand in reabilitare”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Termenul prevazut pentru executia acestor lucrari este de 10 luni, valoarea contractului semnat este de 5.598.587,32 lei, iar perioada de garantie a lucrarilor executate este de cinci ani.
La inceputul lunii iulie Primaria Sibiu va emite ordinul de incepere a lucrarilor. Constructorul s-a prezentat deja in Comisia de Circulatie, stabilindu-se desfasurarea lucrarilor pe zone mai mici ca suprafata in care se va inchide circulatia (cu exceptia autovehiculelor de interventie in caz de urgenta) si nu va fi posibila parcarea autovehiculelor apartinand locuitorilor.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279