ANCHETE

Un cunoscut sibian acuzat ca a tainuit moartea lui Codrut Marta! Afla totul despre mafia lui Traian Basescu

Un cunoscut sibian acuzat ca a tainuit moartea lui Codrut Marta! Afla totul despre mafia lui Traian Basescu

Numele unui sibian cu functie importanta in Romania este implicat intr-un scandal de proportii, cu acuzatii de asasinate, evaziune fiscala, trafic de influenta, toate comise cu complicitatea celor mai inalti demnitari ai statului roman.

Sibianul care apare in acest dosar este Victor Comanita, fost sef al Autoritatii Nationale a Vamilor. Numele sau este mentionat in denuntul facut de Alina Magureanu (fosta nora a fostului sef al SRI, Virgil Magureanu), la DNA. Comanita este acuzat ca a stiut si a ascuns faptul ca oamenii de afaceri Elan Schwartzenberg si Dragos Dobrescu l-au asasinat pe Codrut Marta, cel care in 2012 era seful de cabinet al directorului ANAF, Sorin Blejnar. Comanita mai este acuzat de procurori de complicitate la evaziune fiscala si sprijinire a unui grup infractional organizat in dosarul evaziunii fiscale cu motorina. Procurorii sutin ca fostul sef la vamilor ar fi deconspirat unele actiuni operative sau a efectuat controale formale la firmele implicate in operatiunea de evaziune de 15 milioane de euro.

Viorel Comanita a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu (1992-1996), precum si un master la Institutul National de Administratie – Centrul Regional de Formare Continua Pentru Administratie Publica Locala Sibiu.

Citeste articolul complet

Foto: www.gandul.info

victor comanita


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275