CULTURA

Un nou CONCEPT prinde aripi la SIBIU: “TAKE AN OPERA BREAK”!

Un nou CONCEPT prinde aripi la SIBIU: “TAKE AN OPERA BREAK”!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Surpriza mare pentru pasageri si insotitorii lor, ieri dupa amiaza, inainte de ora 17. Asa cum anuntam zilele trecute, in zona publica, se afla in plina desfasurare evenimentul “Take an Opera Break”, in cadrul Festivalului Artei Lirice de la Sibiu.

Placut impresionati, pasagerii si angajatii de serviciu s-au adunat in jurul celor trei artisti. Solistii Oana Andra – mezzo-soprana, Adrian Dumitru – tenor si maestrul acompaniator Alexandru Petrovici – pian, au facut sa rasune, in premiera la Aeroportul International Sibiu, cateva din cele mai indragite arii de opera si opereta.

Pentru artisti, sustinerea unui concert in spatiul neconventional al terminalului a fost o provocare. Caldura si incantarea cu care au fost intampinati, aplauzele indelungi au rasplatit talentul si curajul de a aduce muzica “in timpul si locul unde oamenii sunt disponibili sa-l aprecieze si sa se bucure de el”, dupa cum preciza soprana Oana Andra.

Poate pentru unii dintre ascultatori, intalnirea cu muzica de opera a fost o premiera. Poate organizatorii au avut indoieli ca spatiul pus la dispozitie se va ridica la inaltimea asteptarilor.

Si tocmai de aceea, reusita evenimentului a transformat rutina dupa-amiezii in aeroport intr-un moment magic, o altfel de calatorie pe taramul minunat al artei.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279