CULTURA

Un nou experiment la AEROPORTUL INTERNATIONAL SIBIU!

Un nou experiment la AEROPORTUL INTERNATIONAL SIBIU!

Un nou experiment la AEROPORTUL INTERNATIONAL SIBIU!2

Dupa ce am asistat la prezentari de moda, la ultimele doua editii ale festivalului Feeric Fashion Days, a venit vremea pentru un nou experiment. Nu pe podium, ci pe portativ.

Joi, 18 Septembrie, in cadrul Festivalului International al Artei Lirice, editia 2014, in zona publica a Aeroportului vor concerta artistii Filarmonicii din Sibiu. Doua scurte concerte de arii din opere vor fi sustinute, primul de la 16.40 pana la 16.55, iar cel de-al doilea de la 17:50 pana la 18:05.

“Salutam initiativa organizatorilor de a ne implica, in premiera, in acest proiect. Spatiul este generos iar acustica pe masura, dovada stau concertele de colinde sustinute in fiecare an. Publicul ad-hoc, format din pasageri, insotitorii acestora si personalul angajat vor sti sa aprecieze, cu siguranta, maiestia artistilor, cu ropote de aplauze” a declarat Marius Ioan Girdea, directorul general al Aeroportului International Sibiu.

Nu ne ramane decat sa va invitam la acest eveniment, alaturi de artisti si ineditul public, pentru a-l mediatiza, dar si pentru a ne bucura impreuna de aceasta… pauza muzicala.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279