ACTUALITATE

Un nou sens giratoriu pe Calea Dumbravii din Sibiu!

Un nou sens giratoriu pe Calea Dumbravii din Sibiu!

Un nou sens giratoriu pe Calea Dumbravii din Sibiu!2

Un nou sens giratoriu va sistematiza traficul pe Calea Dumbravii incepand din luna octombrie. Primaria a licitat si atribuit contractul pentru proiectarea si amenajare unui sens giratoriu pe Calea Dumbravii, in zona intrarii in Cimitirul Municipal, la intersectia cu strada Panait Cerna.

DPC, firma castigatoare in urma procedurii de achizitie, a realizat proiectul tehnic si a inceput lucrarile. In prezent sunt scoase bordurile in vederea reamenajarii racordurilor cu zonele adiacente – intrarea pe strada Panait Cerna si intrarea in Cimitirul Municipal.

Viitorul sens giratoriu va avea o singura banda de giratie, diametrul inelului central fiind de 20 de metri. Constructorul va avea in sarcina mutarea stalpilor electrici astfel incat sa permita realizarea giratiei si, de asemenea, montarea unui stalp de iluminat in centrul sensului giratoriu.

Valoarea contractului incheiat cu constructorul este de 329.095,789 lei, fara TVA, aceasta suma acoperind costul realizarii proiectului tehnic si executiei lucrarilor propriu-zise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279