ACTUALITATE

Un sfert de milion de pasageri deserviti la Aeroportul international Sibiu

Un sfert de milion de pasageri deserviti la Aeroportul international Sibiu

aeroportul sibiu
Aeroportul International Sibiu a inregistrat, in 2014, o crestere a numarului de pasageri, fiind depasit numarul de 200.000, potrivit informatiilor oferite de reprezentantii aeroportului.

Numarul de pasageri imbarcati, respectiv debarcati a atins cifra de 215.952, iar numarul de pasageri aflati in tranzit s-a ridicat la 34.480. Astfel, anul 2014 este primul an in care Aeroportul international Sibiu a depasit cifra de 200.000 de pasageri imbarcati-debarcati si 250.000 de pasageri deserviti”.
“Noile destinatii, Londra si Dormtund, operate de cel mai nou partener al nostru, compania Wizzair, precum si destinatiile de vacanta specifice sezonului estival – cele doua curse charter spre Antalya si Rhodos, operate de Air Bucharest, au contribuit la cresterea numarului de pasageri, alaturi de cresterile de trafic ale partenerilor nostri traditionali, Lufthansa, Austrian Airlines, Tarom si Blue Air”, se arata in comunicatul AIS.
De aceeasi maniera a crescut si numarul total de miscari aeronave, cu aproape 100, de la 4.805 miscari in anul 2013 la 4.902 in 2014.
“Pentru anul 2015 se prefigureaza acelasi trend crescator, de bun augur atat pentru Aeroportul international Sibiu, cat si pentru intreaga comunitate din tara si din afara, in slujba careia depunem intregul efort si interes”, se mai arata in comunicat.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279