EVENIMENT

Un sofer baut a facut prapad in centrul Sibiului: A lovit cinci masini parcate regulamentar! VIDEO

Un sofer baut a facut prapad in centrul Sibiului: A lovit cinci masini parcate regulamentar! VIDEO

Un sofer baut a facut prapad in centrul Sibiului A lovit cinci masini! VIDEO2

Un sofer baut si cu permisul suspendat a facut prapad pe strada Tipografilor din Sibiu, unde a lovit cinci masini parcate regulamentar.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a declarat ca un barbat din municipiul Sibiu, aflat la volanul unui autoturism, a avariat cinci mașini parcate regulamentar.

„Barbatul avea o alcoolemie de 0.77 miligrame pe litru si permisul suspendat. Acesta a condus masina prin oras, iar pe strada Tipografilor, pe fondul starii de ebrietate, a intrat in cinci masini pe care le-a avariat. Doua dintre acestea au fost afectate mai grav”, a declarat Luciana Baltes.

Potrivit acesteia, barbatul a incercat sa fuga de la locul accidentului si a fost oprit de catre oamenii de pe strada.

Strada Tipografilor este o strada cu sens unic, din zona centrala a municipiului Sibiu, cu parcari amenajate pe ambele parti. Ca majoritatea strazilor din zona este ingusta si extrem de aglomerata.

Potrivit Lucianei Baltes, barbatul are permisul suspendat pentru ca a condus masina avand o alcoolemie peste limita legala.

In prezent, acesta este cercetat pentru ca a condus baut, pentru ca s-a urcat la volan desi avea acest drept suspendat, dar si pentru distrugere.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309