EVENIMENT

Un suspect retinut in cazul profesoarei ucise si gasita pe Transfagarasan. Este chiar nepotul victimei

Un suspect retinut in cazul profesoarei ucise si gasita pe Transfagarasan. Este chiar nepotul victimei

Profesoara gasita moarta pe Transfagarasan ar fi fost ucisa de nepotul ei, pentru care procurorii sibieni au emis madat de retinere. Potrivit anchetatorilor, barbatul a amenintat-o pe femeie cu moartea in mai multe randuri, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.


crima pe transfagarasan

In acest moment exista indicii care duc la banuiala ca omorul a fost savarsit de nepotul victimei, motiv pentru care, prin ordonanta procurorului, s-a dispus efectuarea urmaririi penale fata de nepotul femeii pentru savarsirea infractiunii de omor.

„Raportat la probele administrate, s-a apreciat ca sunt indicii temeinice care duc la banuiala rezonabila ca fapta a fost savarsita de B.M.E., nepotul victimei, motiv pentru care, prin ordonanta procurorului, s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de acesta pentru savarsirea infractiunii de omor. Urmare a probatoriului administrat, prin ordonanta procurorului de la Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu din data 19 mai, s-a dispus retinerea suspectului B.M.E. , pe o perioada de 24 de ore, incepand cu data de 19.05.2016”, se arata in comunicatul procurorilor.

Potrivit sursei citate, cadavrul femeii a fost gasit in data de 9 mai, „asezat pe sol, mascat de vegetatia existenta”.

Potrivit aceleiasi surse, fisa de constatari preliminare a Serviciului Judetean de Medicina Legala a concluzionat ca moartea profesoarei din Brasov a fost violenta si a fost cauzata de asfixia mecanica prin strangulare, fiind evidentiate leziuni traumatice la nivelul fetei si membrelor superioare care s-au putut produce prin compresie cu mana si care au avut un rol determinant in producerea decesului.

Totodata, mai spun procurorii, exista la dosar si declaratiile martorilor audiati, din care reiese faptul ca intre victima B.V. si nepotul sau B.M.E. exista o stare conflictuala mai veche, acesta din urma adresand amenintari repetate cu suprimarea vietii victimei.

Profesoara de sport din Brasov a fost gasita moarta, cu urme de lovituri pe corp, pe Drumul National 7 C – Transfagarasan, la aproximativ 15 metri de sosea.

Sursa: Mediafax

Foto: oradesibiu.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349