EVENIMENT

Un tren a lovit un autoturism pe care l-a proiectat intr-o zona verde! Soferul a fugit de la locul accidentului!

Un tren a lovit un autoturism pe care l-a proiectat intr-o zona verde! Soferul a fugit de la locul accidentului!

Un tren a lovit un autoturism pe care l-a proiectat intr-o zona verde! Soferul a fugit de la locul accidentului!2

In data de 10 septembrie a.c., in jurul orei 18,35, un sofer a condus autoturismul pe calea de acces in Baza Sportiva Pompierul, cu intentia de a traversa calea ferata.

Conducatorul auto nu a respectat semnificatia indicatoarelor ce actionau in zona, respectiv ‘OPRIRE’ si ‘Trecere la nivel cu cale ferata simpla fara bariere’ si a patruns pe calea ferata, moment in care a intrat in coliziune cu trenul Regio 2416 care circula pe ruta Vintu de Sus — Sibiu. In urma impactului, autoturismul a fost proiectat in zona verde din apropierea caii ferate, iar soferul a parasit locul producerii evenimentului.

In tren se aflau aproximativ 35 de pasageri care nu au suferit vatamari corporale.

Intrucat evenimentul s-a soldat numai cu pagube materiale, mentionam ca persoana care a condus autovehiculul are la dispozitie 24 de ore pentru a se prezenta la sediul Politiei in vederea solutionarii evenimentului.

Politistii continua cercetarile in vederea stabilirii cu precizie a conditiilor in care s-a produs acest eveniment si pentru identificarea conducatorului auto.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279