SOCIAL

Un turist de 52 de ani s-a pierdut in Muntii Fagaras!

Un turist de 52 de ani s-a pierdut in Muntii Fagaras!

x2

Un turist de 52 de ani din Bucuresti s-a pierdut in Muntii Fagaras, fiind cautat de politistii si salvamontistii din Sibiu.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a declarat ca un turist de 52 de ani din Bucuresti a ajuns, luni in jurul orei 09.00, la o pensiune de pe Valea Avrigului, vrand sa se cazeze.

„I s-a spus ca se fac cazari doar dupa ora 12.00, pensiunea urmand sa se elibereze si turistul, dupa ce a mancat ceva, a plecat sa se plimbe prin zona. Si-a lasat actele si telefonul mobil la receptie pentru a fi luat in evidenta, iar masina a lasat-o in parcarea pensiunii si a plecat. Pentru ca nu s-a mai intors, reprezentantii pensiunii au anuntat disparitia sa, in cursul zilei de marti”, a declarat Luciana Baltes.

Potrivit acesteia, imediat au fost incepute verificari, iar miercuri mai multe echipaje de politisti efectueaza cautari in zona pentru a-l gasi pe barbat.

Seful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat, la randul sau, ca si echipaje de salvamontisti s-au alaturat cautarilor.

„Se fac verificari pe Valea Avrigului, la poalele Muntilor Fagaras”, a declarat Adrian David.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, anchetatorii nu au putut stabili ce s-a intamplat cu barbatul.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107