EVENIMENT

UPDATE! Ursul a fost impuscat! A intrat in curtea unui loc de joaca pentru copii!

UPDATE! Ursul a fost impuscat! A intrat in curtea unui loc de joaca pentru copii!

Update 2.

Ursul a fost impuscat in urma cu cateva minute pe strada Lunga, la cativa km de unde a fost vazut prima oara. A urcat pe acoperisul unei case, dupa care a coborat si a intrat in curtea unei societati de pe strada lunga. Initial s-a incercat tranchilizarea lui, dar ulterior ursul a fost impuscat cu o arma de vanatoare.

Potrivit unor surse din Jandarmeria Sibiu, animalul nu a scapat de la Zoo, ci a venit din padure.

ursul-pe-acoperis-in-sibiu

Update.

Ursul a fost prins in urma cu cateva minute pe strada Lunga, la cativa km de unde a fost vazut prima oara. Potrivit unor surse din Jandarmeria Sibiu, animalul nu a scapat de la Zoo, ci a venit din padure.

Un urs de mari dimensiuni a fost vazut umbland liber prin zona central a Sibiului, miercuri dimineata. Animalul a fost observat de mai multi sibieni in preajma hotelului Ibis, pe strada Somesului, iar politistii avertizeaza ca alarma nu este o farsa.

Politistii, jamdarmii si echipaje ale Inspectoratului Judetean de urgent se afla in zona, iar oamenii sunt sfatuiti sa evite deplasarea in perimetrul strazii Somesului.

Desi autoritatile nu au anuntat cum a ajuns ursul sa se plimbe liber prin oras, este foarte probabil ca el sa fi scapat de la gradina Zoologica.

Alti doi ursi si un tigru

Acesta nu este primul caz singular. In urma cu aproape doi ani, doi pui de urs au fost, de asemenea liberi pe strazile Sibiului, iar in decembrie 2011, o tigroaca de 200 kg. a evedat de la Zoo, iar autoritatile au fost nevoite sa o impuste mortal, dup ace a incercat animalul a atacat unul din vanatorii care incercau sa o tranchilizeze.

Foto: www.turnulsfatului.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309