TIMP LIBER

Unde iti petreci ANUL NOU? S-au pus in vanzare biletele pentru Concertul de Anul Nou din Sibiu!

Unde iti petreci ANUL NOU? S-au pus in vanzare biletele pentru Concertul de Anul Nou din Sibiu!

Unde iti petreci ANUL NOU S-au pus in vanzare biletele pentru Concertul de Anul Nou din Sibiu!

Pentru cel de al 6-lea an consecutiv, “Concertul de Anul Nou” din Sibiu le propune iubitorilor de cultura un program inedit de Revelion: ”VALSsarind prin timp”.

Biletele pentru acest concert, programat in 31 decembrie 2014 si 1 ianuarie 2015 la Sala Thalia, au fost puse in vanzare prin intermediul retelei Eventim (magazinele Orange, Vodafone, etc.) precum si la Librariile Humanitas. Pretul unui bilet este de 50 si 75 lei.

Evenimentul reinventeaza vechiul dans de societate, prin diverse ipostaze interpretative, de la partiturile vieneze ale secolului XVII, la valsurile lui Strauss, ritmul nebunesc ”a deux temps” din secolul IX, sau pasii din competitiile sportive, pana la un modern vals simfonic – rock.  “Pasageri in masina timpului, vom pasi impreuna peste ani intr-o productie complexa, cu costume, lumini si aparitii spectaculoase, urmata de traditionalul toast in foaierul elegant al Filarmonicii sibiene” a declarat Sebastian Gheorghiu, director de proiect si manager al Agentiei Exces Music.

Alaturi de Sibiu Youth Orchestra, condusa de dirijorul Gabriel Bebeselea, pe scena salii Thalia vor evolua, in cadrul editiei din acest an a “Concertului de Anul Nou”, dansatorii Alina Petre & Paolo Campigotto, campionii Romaniei la sectiunea Standard, castigatorii Cupei Romaniei in repetate randuri la aceeasi sectiune, finalisti la Cupa Mondiala si la Cupa europeana, finalisti si castigatori ai mai multor competitii internationale de dans. Alina Petre & Paolo Campigotto sunt cea mai bine clasata pereche din istoria dansului sportiv romanesc in World Ranking, situandu-se in primele 17 perechi ale lumii (clasament asemanator ATP-ului din tenis).

Coregrafia acestui spectacol este semnata de Mihai Petre (www.mihaipetre.ro) iar prezentarea va fi realizata de catre Lorena Lupu. Pentru acest spectacol sunt disponibile doua categorii de bilete, cu preturi de 75 lei (Categoria A) si 50 lei (Categoria B), si se pot procura de pe eventim.ro si de la Libaria Humanitas Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309