TIMP LIBER

Unde merg sibienii pentru relaxare? La Zoo! 4.000 intr-o singura zi

Unde merg sibienii pentru relaxare? La Zoo! 4.000 intr-o singura zi

 

testoasa zoo sibiu

Vremea frumoasa din week-end i-a scos pe sibieni din case. Majoritatea a preferat plimbarile in aer liber, astfel ca principala destinatie a fost Gradina Zoologica. Intr-o singura zi, duminica, aproape 4000 de mers sa vada noile achizitii, portivit Primariei Sibiu

Duminica, 22 martie au fost inregistrati 3.927 de vizitatori, iar pe parcursul intregii saptamani trecute Zoo Sibiu a numarat un total de 5.694 de oaspeti veniti sa vada renii achizitionati in luna decembrie, puiul de jaguar Mihai si pe fratele sau mai mare, puiul Mai, dar si puiul de maimuta din specia pavian care a venit pe lume in urma cu doua saptamani.

In plus, saptamana trecuta au fost cumparate trei broaste testoase din specia Chelydra. Doua dintre aceastea au varsta de aproximativ 5 ani si o greutate de 7-8 kg. Cea de-a treia este de mai mari dimensiuni – cantareste 25 de kg si are varsta de 12 ani. Țestoasele sunt omnivore, avand in dieta atat carne, cat si frunze verzi.

Al patrulea nou locatar este un varan – Varanus Niloticus sau Monitorul de Nil. Exemplarul gazduit de Zoo Sibiu are varsta de 2 ani si nu masoara mai mult de 1 metru.

Suma achitata pentru cele patru animale este de 9.700 de lei (fara TVA).

Pentru ca accesul in Zoo Sibiu sa se faca usor si in zilele mai aglomerate, intrarea II in Zoo, cea dinspre strada Ludos, va fi deschisa sambata si duminica.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279