SPORT

Ungur si Bar Botzer deschid Cupa Davis de la Sibiu

Ungur si Bar Botzer deschid Cupa Davis de la Sibiu

cupa davis romania - israel

Duelul din turul I al Grupei euro-africane al Cupei Davis la tenis dintre Romania si Israel, care va avea loc la Sibiu, incepand de vineri si pana duminica, va fi deschis de confruntarea dintre Adrian Ungur si Bar Botzer, conform tragerii la sorti de joi.

In cel de-al doilea meci de simplu al zilei se vor intalni Marius Copil si Dudi Sela. Romania va trimite in partida de dublu cuplul Florin Mergea / Horia Tecau in timp ce Israelul se va baza pe Johathan Erlich si pe Edan Leshem. Ultimele doua partide de simplu se vor desfasura intre Adrian Ungur si Dudi Sela si Marius Copil cu Bar Botzer. In cazul in care Romania va castiga primele trei partide exista mari sanse ca reprezentantul Sibiului, Victor Cornea, sa ia locul unui titular in partidele de duminica.

Primele doua partide de simplu se vor desfasura vineri, 6 martie (incepand cu ora 13,00), partida de dublu sambata (ora 15,00), iar in 8 martie (de la ora 15,00) ultimele doua meciuri de simplu. Partidele se vor desfasura pe suprafata hard.

“Tragerea la sorti a fost asa cum ma asteptam. Totusi, eu cred ca echipa de dublu a Israelului nu va fi cea anuntata, cred ca va intra Dudi Sela, pentru ca este un jucator mai experimentat”, a declarat capitanul nejucator al Romaniei, Andrei Pavel.

romania - israel tenis

Bilete si la Sala Transilvania

Biletele pentru intalnirea Romania – Israel, contand pentru turul 1 al Grupei I, Zona Euro/Africana din cadrul Cupei Davis, sunt puse in vanzare pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos. Pretul unui bilet este de 40 de lei pe zi, iar al unui abonament pentru toate cele trei zile (vineri- 06.03, sambata- 07.03 şi duminica- 08.03.09) este de 100 de lei. Biletele pot fi cumparate, de asemenea, si de la punctul de vanzare al Salii Transilvania.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279