CULTURA

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu organizeaza Scoala de vara ULBS-University of Montana!

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu organizeaza Scoala de vara ULBS-University of Montana!

Scoala de vara ULBS-University of Montana2

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu organizeaza, in perioada 29 iunie-13 iulie, 2014 Scoala de vara ULBS-Univeristy of Montana.

La invitatia Facultatii de Inginerie si in stransa colaborare cu Facultatea de Stiinte, Facultatea de Stiinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului si Facultatea de Stiinte Economice, 11 studenti americani de la University of Montana, SUA, de la programul MBA (Master of Business Administration), impreuna cu 5 insotitori, vor veni la Sibiu.

Scoala de vara isi propune sa le prezinte studentilor realitatea mediului de afaceri international, oferindu-le o experienta interculturala bogata si cunostiinte privind strategiile de afaceri internationale, concurenta la nivel mondial si comertul global.

Studentii americani vor efectua stagii de practica in companiile locale cu profil international (Continental, Marquardt, Takata, Frietzmeier, Elcata si Muzeul Astra) si vor cunoaste mediul social, economic si cultural al Sibiului si al regiunii Centru. Acestora li se vor alatura si aprox. 20 de studenti ai Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu, o parte dintre ei deja angajati si cu experienta pe piata muncii.

Din programul Scolii de vara fac parte cursuri si seminarii despre economia locala, protectia mediului, conservarea resurselor naturale, intalniri cu antreprenori si reprezentanti ai mediului de afaceri sibian, precum si vizite si excursii in Sibiu si imprejurimi.

Detalii despre Scoala de vara ULBS-University of Montana: http://events.ulbsibiu.ro/isib/.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349