MEDIA

Unul din cei mai indragiti sibieni, lanseaza o televiziune ”pentru persoanele cu IQ pozitiv”

Unul din cei mai indragiti sibieni, lanseaza o televiziune ”pentru persoanele cu IQ pozitiv”

Prima televiziune ”pentru persoanele cu IQ pozitiv” va fi lansata de un indragit realizator sibian. Potrivit paginademedia.ro, fostul component al Cronicii Carcotasilor, Mihai Gainusa se va ocupa  de relansarea postului TV H, impreuna cu un al fost ”carcotas”, Octavian Pascut – Mistretu.

mihai-gainusa

„Din toamna, TV H va fi, practic, o alta televiziune”, a declarat Mihai Gainusa pentru Paginademedia.ro. El este consultant editorial la postul TV. Echipa care se va ocupa de postul TV este completata de Ioana Voloaca, director executiv, care vine tot de la Radio Seven.

„Voi face si o serie de emisiuni la TV H. Cel mai probabil un late-night saptamanal. Ne propunem sa facem o televiziune pentru persoanele cu IQ pozitiv. Ca profil, va fi o televiziune culturala soft. Nu gen TVR Cultural, ci mult mai digerabila, adaptata anului 2016. Vor fi multe emisiuni cu bloggeri, programe de film, sport, ecologie sau documentare”, a detaliat Mihai Gainusa pentru Paginademedia.ro.

TV H face parte din aceeasi familie cu postul Radio 7, la care Gainusa realizeaza, in prezent matinalul. Licenta de emisie a televiziunii este detinuta de Mass Media Romania de Maine SRL. Compania are ca actionari, cu procente egale, Fundatia Romania de Maine si Universitatea Spiru Haret.

Sursa: paginademedia.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309