ACTUALITATE

Unul din cei mai titrati traineri de Leadership din America, Jim Bagnola a venit la Sibiu!

Unul din cei mai titrati traineri de Leadership din America, Jim Bagnola a venit la Sibiu!

Unul din cei mai titrati traineri de Leadership din America, Jim Bagnola a venit la Sibiu!

Consiliul Judetean Sibiu a gazduit astazi  evenimentul „Leading is Everybody’s Business” (A conduce este afacerea tuturor) organizata de care Departamentul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, eveniment unde a fost prezent si Jim Bagnola, unul dintre cei mai titrati traineri de Leadership din Statele Unite ale Americii care a prezentat masuri de optimizare a performantei resurselor umane prin leadership.

La eveniment au participat Ioan Banciu, vicepresedintele Consiliului Judetean Sibiu, Florin Luca, reprezentant Departamentul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism al Guvernului si Petru Pacuraru, Managing Director Human Performance Development International. Printre participanti se numara primari, sefi de institutii, reprezentanti de la firme si organizatii neguvernamentale.

”Este un eveniment cu totul deosebit si avem placerea sa asistam impreuna la prezentarea domnului Jim Bagnola, un reputat expert in formare profesionala. Cu siguranta ca acest curs va fi interesant pentru fiecare dintre dumneavoastra, iar informatiile care va sunt prezentate astazi va vor fi deosebit de utile in viitor”, a declarat vicepresedintele Ioan Banciu,  in cuvantul sau de deschidere a Conferintei.

”Alaturi de programele nationale si de sprijin pentru IMM-uri, ne orientam si catre resursele umane. Mr. Jim, un expert in domeniul leadership-ului, va va explica si va va arata tehnici si noutati la aceasta conferinta care sigur va fi una constructiva pentru dumneavoastra”, le-a transmis celor prezenti Florin Luca, reprezentantul Departamentului pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism al Guvernului.

”Am inceput sa colaboram cu Jim in urma cu 14 ani, iar de 12 ani Jim vine in mod constant in Romania. Face consultanta pentru companiile foarte mari din Romania. Am lucrat cu peste 50 de companii, iar ceea ce am facut a avut atata succes incat ne-am gandit la un moment dat ca ar fi un lucru extraordinar daca am putea sa facem asta si cu intreprinderile publice, cu administratiile locale si cu orice alt organism, altul decat cel privat”, a precizat Petru Pacuraru, Managing Director HPDI.

Jim Bagnola este cotat in top 30 (Leadership Guru Magazine), este consultant NASA, US Secret Service, NATO, US Navy, Siemens, Continental, Shell s.a. Are 30 de ani de cariera si a lucrat in 92 de tari. In Romania a venit prima data in 1999 ca mentor pentru tinerii din organizatii neguvernamentale (AIESEC sau Leaders Romania) si de atunci a surprins diferentele de mentalitate si performanta ale executivilor din peste 50 de firme care activeaza in tara noastra.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275