EVENIMENT

Urmarit international, prins de politistii sibieni!

Urmarit international, prins de politistii sibieni!

Urmarit international, prins de politistii sibieni!2

Un barbat, de 23 de ani, din judetul Valcea, pe numele caruia autoritatile germane au emis un mandat european de arestare pentru inselaciune, a fost depistat de politistii sibieni.

La data de 14 octombrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au depistat, in Municipiul Sibiu, un barbat, de 23 de ani, din localitatea Pausesti, judetul Valcea, care era urmarit international.

Pe numele acestuia, autoritatile germane au emis la data de 7 octombrie a.c. un mandat european de arestare, pentru comiterea infractiunii de inselaciune, pe teritoriul Germaniei.

Pentru depistarea celui in cauza, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. — I.G.P.R..

Barbatul a fost preluat de politistii din cadrul I.P.J. Valcea, urmand a fi prezentat magistratilor, pentru confirmarea mandatului european de arestare si predarea catre autoritatile germane.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349