POLITICA

Vasile Blaga, dezamagit de Johannis

Vasile Blaga, dezamagit de Johannis

Fostul ministru de interne si presedintele PDL Vasile Blaga s-a declarat dezamagit de Klaus Johannis, “un om in care am avut mare incredere” si considera ca acesta a inceput cu stangul mandatul de ministru, scrie realitatea.net.

„Klaus Johannis a pasit cu stangul. Eu l-am laudat ca in sfarsit, dupa ani de zile, vine cineva si va face ordine in acest minister. Dar, a doua zi, dansul dadea semnale care ii va face grea misiunea in Ministerul de Interne. Daca tu spui ca vrei sa ramai si primar, adica iţi exprimi, indirect, neincrederea ta in propria construcţie politica, in USL, si daca nu le transmiţi celor de la MAI mesajul ca vii sa lucrezi acolo trei ani sa implementezi politici publice, cine te mai baga in seama? Aici a gresit foarte mult, un om in care eu, personal, am avut mare incredere”, a spus Blaga, fost ministru de Interne.

El a mai aratat ca, indirect, MAI este condus tot de Victor Ponta, deoarece acesta „a avut grija” ca Direcţia de Informaţii a ministerului sa fie in subordinea sa.

Blaga a mai apreciat ca PNL „s-a trezit prea tarziu” ca vrea sa guverneze si a acceptat orice din partea PSD pentru postul de presedinte, iar „PSD a stiut sa-si joace cartea”.

Presedintele PDL a mai spus, in legatura cu remanierea Guvernului Ponta, ca un sfert din ministri sunt in puscarie, iar liberalii nu vor sa-si asume guvernarea de pana acum.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279