ECONOMIE

Verificari de amploare la Tarom! Zeci de sefi se pregatesc de debarcare!

Verificari de amploare la Tarom! Zeci de sefi se pregatesc de debarcare!

Situatia in care a ajuns compania Tarom a atras atentia noului ministru al Transporturilor care a cerut o serie de verificari urmand ca directorii regionali ai companiei in frunte cu conducerea centrala sa raspunda pentru problemele din ultima perioada!

Corpul de control al ministrului transporturilor va analiza mai multe date tehnice, dar si motivele care au dus la intarzieri ale aeronavelor in ultimele zile. De asemenea, conducerea companiei trebuie sa prezinte un plan de actiune pe termen scurt care sa remedieze situatia existenta – in ultimii sapte ani, societatea a inregistrat numeroase pierderi, iar flota este invechita. Ministrul transporturilor, Dan Costescu, a anuntat ca a inceput o procedura de achizitie de consultanta pentru restructurare, iar pana la jumatatea anului, strategia propusa de consultant va fi aprobata de actionari, urmand ca in partea a doua a anului sa fie implementata, transmite redactorul Amalia Bojescu de la RADOR.

angajati tarom


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309