POLITICA

Veste socanta! Iohannis nu o voteaza pe Astrid Fodor!

Veste socanta! Iohannis nu o voteaza pe Astrid Fodor!

Actualul primar interimar al Sibiului, Astrid Fodor si Forumul Democrat al Germanilor din Romania (FDGR)  nu vor avea votul presedintelui Klaus Iohannis. Fostul primar al Sibiului a anuntat astazi ca nu o va vota nici pe fosta subalterna si nici formatiunea care l-a propulsat in politica.

Targul de Craciun de la Sibiu a fost deschis cu imagini cu Iohannis cantand imnul Romniei!1Presedintele a dezvaluit faptul ca, odata cu preluarea functiei de sef al Statului si-a stabilit si resedinta in Bucuresti, astfel ca la alegerile locale nu va putea vota la Sibiu.

”Cred ca este bine sa se stie ca mi-am facut viza de resedinta pe Bucuresti, adica voi vota la alegerile locale aici pentru primar general si pentru primari de sector la Bucuresti si, evident, si pentru Consiliul General si Consiliul de Sector. Mi s-a parut ca este corect asa si, in consecinta, voi fi si mai interesat de felul in care se face campanie electorala pentru Bucuresti”, a declarat Iohannis.

Astrid Fodor este principalul favorit al alegerilor locale pentru fotoliul de primar al Sibiului, post pentru care s-au mai inscris alti 14 candidati.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349