ADMINISTRATIE

Viaductul Mihail Kogalniceanu prinde forma. Vezi cum arata acum

Viaductul Mihail Kogalniceanu prinde forma. Vezi cum arata acum

Stitched Panorama
Una din cele mai importante investitii demarate de Primaria Sibiu, viaductul Mihail Kogalniceanu incepe sa prinda contur, lucrarice fiind in plina desfasurare, chiar daca vremea este foarte rece.

Constructorii, Geiger transilvania si SC Constructii SA au parcurs in noaptea dinspre 14 spre 15 ianuarie o etapa foarte importanta in constructia acestui viaduct, si anume instalarea tronsonului central al grinzii metalice peste calea ferata care, la final, va reprezenta deschiderea principala a pasajului. Acest tronson a avut o lungime de 63 de metri, lungimea totala a deschiderii fiind de aproximativ 400 metri.
Operatiunea s-a desfasurat in intervalul orar 23 – 3, fiind necesara inchiderea temporara a caii ferate Braşov – Vintu de Jos, o magistrala a CFR. Constructorul a mobilizat doua macarale de mare tonaj care au ridicat traversa la nivelul unde aceasta a fost instalata.
“Lucrarile avanseaza foarte bine la viaduct si de altfel constructorii au lucrat pe tot parcursul ultimelor doua luni, fapt pentru care ii felicit. E o investitie foarte importanta pentru noi si ca fonduri alocate dar si ca utilitate pentru zona aceasta si pentru legaturile mai rapide cu zonele adiacente” a subliniat primarul Astrid Fodor.
Lucrarile la acest obiectiv au inceput in luna aprilie 2014 si au ca termen de finalizare 22 de luni. Contractul incheiat cu asocierea SC Geiger transilvania SRL – SC Constructii SA – SC Sinecon SRL – SC Wilhelm Geiger Gmbh are o valoare de 28.232.746,37 lei (TVA inclus).


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279