ADMINISTRATIE

Viaductulul Mihai Kogalniceanu – Calea Surii Mici prinde forma. S-a turnat primul strat de asfalt

Viaductulul Mihai Kogalniceanu – Calea Surii Mici prinde forma. S-a turnat primul strat de asfalt

viaductul kogalniceanu sibiu

Una din cele mai importante lucrari de infrastructura rutiera din Sibiu incepe sa prinda forma. Primaria Sibiu anunta ca pe viaductul Mihail Kogalniceanu – Calea Surii Mici a fost turnat primul strat de asfalt, iar lucrarea va fi finalizata integral in mai putin de un an.

„Lucrarile continua la acest obiectiv prin amenajarea pistelor pentru biciclete si a scarilor de acces pentru pietoni. De asemenea, se vopsesc in prezent elementele metalice ale viaductului. Urmatoarea etapa este aceea de amenajare a iluminatului public, a racordurilor dintre viaduct si strazile invecinate si instalarea panourilor antifonice”, se arata in comunicatul Primariei.

Lucrarile la acest obiectiv au inceput in luna aprilie 2014 si au ca termen de finalizare 22 de luni. Contractul incheiat cu asocierea SC Geiger Transilvania SRL – SC Construcţii SA – SC Sinecon SRL – SC Wilhelm Geiger Gmbh are o valoare de 28.232.746,37 lei (TVA inclus),  fiind finantat din fonduri structurale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309