POLITICA

Vicepremierul Gabriel Oprea: Am facut sport in Sibiu, scoala de ofiteri din Sibiu, mi-am luat nevasta din Sibiu. Il respect pe Iohannis!

Vicepremierul Gabriel Oprea:  Am facut sport in Sibiu, scoala de ofiteri din Sibiu, mi-am luat nevasta din Sibiu. Il respect pe Iohannis!

Klaus Iohannis cere urgent rediscutarea legilor Big Brother!
Vicepremierul Gabriel Oprea (UNPR) a vorbit, intr-o emisiune la Realitatra TV despre relatia pe care o are cu presedintele Klaus Iohannis.

„Pe probleme de securitate nationala il sprijinim total pe presedintele Iohannis”, a spus Oprea. In opinia sa, Iohannis este „un om serios, care se tine de cuvant”.
Liderul UNPR sustine ca il leaga multe de Sibiu, orasul in care Klaus Iohannis a fost primar. „Referitor la Iohannis stiti cum este in politica, depinde si cum incepi. Cateodata incepi cu stangul, cateodata cu dreptul. Chiar mi-a reusit cu Iohannis, cred ca a fost cu dreptul. Am facut sport in Sibiu, scoala de ofiteri din Sibiu, mi-am luat nevasta din Sibiu. Il cunosc de mult timp pe Iohannis. Este un om serios. Era primar, m-a respectat, l-am respectat”, a afirmat vicepremierul Oprea.

Sursa: Agerpres


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349