SPORT

Victorie din a sasea incercare! CSU Sibiu a invins Tg. Mures

Victorie din a sasea incercare! CSU Sibiu a invins Tg. Mures

CSU Atlassib Sibiu a reusit sa invinga in premiera BC Tg. Mures (86-74) in acest sezon, dupa cinci infrangeri suferite pana acum. Elevii lui Dan Fleseriu au facut un meci bun, in special la aruncarile de la distanta, capitol la care au avut 13 reusite, din care 8 pana la pauza.

In ciuda victoriei, sibienii au sanse mici sa mai urce in clasament inaintea play-off-ului, dupa ce Craiova a invins, surprinzator, pe CSM Oradea. „Sper ca Oradea sa isi revina, pentru ca nu vreau sa termine pe locul 3 si sa ne intalnim cu ei”, a spus Fleseriu. De altfel, dupa succesul de azi, gruparea oradeana este singura pe care CSU nu a reusit sa o invinga in acest sezon.

”Pentru noi a fost un meci extrem de greu, în care am jucat practic cu 6 jucători. Băieții au depus un efort foarte mare, iar lucrurl acesta s-a văzut pe final, că ne cam târam pe teren. A trebuit să schimbăm apărarea ca să putem să închidem aruncările lor de trei puncte, cu care ar fi putut reveni în joc.

Am început jocul extrem de încet, parcă fără energie, deși antrenamentele de săptămâna aceasta au fost foarte bune. Am început cu câteva lucruri noi în atac, pentru a putea combate apărarea celor de la Tg. Mureș. Cam toate echipele încearcă să ne oprească jocul de tranziție, jocul rapid, iar cei care reușesc, ne și înving. Harrison a jucat astăzi puțin pentru că nu este complet refăcut și nu vreau să mă risc înaintea PlayOff-ului. A jucat și pentru că Will Paul nu a fost chiar în joc, așa cum aș fi vrut eu, și s-a v ăzut asta și prin faulturile pe care le-a comis, dar și prin nesiguranța din atac. Chiar și așa am reușit să ne regrupăm, avem 5 marcatori cu peste 10 puncte, ceea ce este bine. Mă bucur că Tincu reușește să stea în teren și să facă un joc bun și sper că va deveni și mai sigur pe minge atunci când este atacat. Calotă este încă puțin accidentat. Sper să își revină și să ne ajute în continuare, pentru că avem nevoie de jocul lui mai mult decât crede, poate, și el. Mă bucur că am reușit să câștigăm a doua oară acasă, chiar și fără aportul lui, și mă gândesc cu entuziasm cum ar fi dacă ar juca și el, așa cum a jucat la un momentdat. Dar asta depinde mai mult de el decât de mine sau de colegii lui”, a declarat, la final, Dan Fleșeriu.

Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat: Hardy 23p, Gilbert 20p, Lalovic și Mijajlovic câte 13p, Tincu 12P, Cioacătă 3p, Harrison 2P.
În următoarea etapă, CSU Atlassib Sibiu face deplasarea la Cluj Napoca, acolo unde va juca miercuri, 30 martie 2016, de la orele 19:00, meciul nefiind televizat.

image


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275