SPORT

VIDEO – Dan Fleseriu: Multi au subestimat CSU Sibiu, si ma bucur ca s-a intamplat asta

VIDEO – Dan Fleseriu: Multi au subestimat CSU Sibiu, si ma bucur ca s-a intamplat asta

Sezonul precedent ratat a reprezentat un avantaj pentru echipa de baschet masculin CSU Atlassib Sibiu, este de parere antrenorul principal al sibienilor, Dan Fleseriu. Acesta considera ca performanta de a se califica in primele sase echipe ale campionatului in acest an s-a datorat si faptului ca ratarea play-off-ului anul trecut a redus presiunea atat pe jucatori cat si pe stafful tehnic. De asemenea, Dan Fleseriu mai spune, intr-un interviu acordat site-ului oficial al clubului, www.csusibiu.ro, ca echipa s-a a fost subestimata, de adversari, ceea ce a fost un lucru pozitiv pentru CSU.

”Au fost mai multe faze prin care au trecut si suporterii si cei care analizau jocul si echipa si, sa zicem, specialistii in comentarea predictiilor despre cum se vor comporta echipele. Eram cotati, pe unul dintre site-uri, pe locul 11 ca si valoare a echipei. Cred ca jucatorii au fost subestimati. Cred ca puterea noastra, a Clubului, in general, a fost subestimata, si ma bucur ca a fost asa, pentru ca jucatorii au folosit subestimarile acestea ca si o motivatie in plus, pentru a demonstra ca nu este deloc asa. Nu doar jucatorii, sau noi, ca antrenori, am contat aici, ci tot ce este in jurul lui CSU Sibiu. Traditia si istoria clubului au ajutat si ele, foarte mult, echipa sa progreseze si sa joace foarte bine”, a spus Fleseriu.

Acesta a vorbit si despre schimbarile de jucatori, obiectivul in prima grupa valorica dar si despre relatia cu conducerea CSU Sibiu.

Citeste interviul integral pe www.csusibiu.ro

 

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279