TIMP LIBER

Vin doua luni de canicula

Vin doua luni de canicula

fantana arteziana sibiuVremea va intra intr-un proces de incalzire accentuat, meteorologii anuntand ca urmeaza doua luni caniculare.

Regimul termic se va situa, in urmatoarele trei luni, peste normele climatologice in sud-estul si vestul tarii, iar in restul tarii se va incadra, in general, in normalul perioadei, in timp ce cantitatile lunare de precipitatii vor prezenta o tendinta de deficit, conform estimarilor meteorologice pentru intervalul iulie – septembrie, publicate, vineri, de Administratia Nationala de Meteorologie.

In luna iulie, temperatura aerului va avea valori peste normele climatologice in sud-estul si vestul tarii, iar in restul regiunilor valorile termice se vor incadra, in general, in normalul perioadei. Temperatura medie va fi intre 14 si 23 de grade. Cantitatile lunare de precipitatii vor prezenta o tendinta de deficit in cea mai mare parte a teritoriului.

In august, regimul termic se va situa in limite apropiate de mediile multianuale in centrul si nordul tarii si peste normalul perioadei in restul teritoriului, iar cantitatile lunare de precipitatii vor inregistra valori sub mediile climatologice in aproape toata tara.

In septembrie, valorile termice vor depasi normele climatologice in sud-estul, sudul si, local, vestul tarii, iar in restul regiunilor se vor incadra in normalul perioadei. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de normele climatologice, cu o tendinta de deficit, local, in est si sud. (foto: sibiul.ro)


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279