ADMINISTRATIE

Viteza de asfaltare in judetul Sibiu: 1 kilometru pe zi

Viteza de asfaltare in judetul Sibiu: 1 kilometru pe zi

ioan cindrea

Consiliul Judetean Sibiu va im plementa, incepand din acest an, o noua metoda de asfaltare a drumurilor, care va spori eficienta si va scadea costurile, spune presedintele Ioan Cindrea.

Este vorbadespre tehnologii de reabilitare a drumurilor judetene si comunale, prin achizitionarea unui utilaj modern ce permite asfaltarea unui kilometru pe zi.

‘Acest proiect ar schimba cu totul investitiile Consiliului Judetean Sibiu pe drumuri, nu doar in ceea ce priveste reducerea duratei, dar mai ales a costurilor, care pot fi mai mici cu o treime. Noi avem un proiect pe trei ani, de modernizare a tuturor drumurilor judetene si comunale. In primul semestru al acestui an, dorim ca cel putin un drum sa fie reabilitat cu aceasta noua tehnologie care deja a fost pusa in practica pe cateva drumuri din tara, la Hoghiz, judetul Brasov, intre Oradea si Felix si in zona de nord a tarii’, a spus Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean Sibiu.

Acesta a mai subliniat ca, in anul 2015, societatea de drumuri si poduri a Consiliului Judetean Sibiu a avut cel mai mare volum de lucrari din istoria sa si, implicit, cel mai mare buget, reusind sa isi asigure flotila necesara.

Daca bugetul preconizat pe anul 2015 a fost de 36 milioane lei, societatea a realizat 43 de milioane, din care cinci milioane au provenit din lucrarile cu terti, primarii si alte societati comerciale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309