ADMINISTRATIE

Vom circula pe trei benzi de la Boita la Sibiu

Vom circula pe trei benzi de la Boita la Sibiu

trafic auto vestem

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a semnat, contractul care are ca obiect:„Elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru Realizare banda a 3-a DN 7 Valea Oltului”.

Proiectul are ca scop amenajarea unei benzi suplimentare pe drumul national DN 7, sectorul Boita-Vestem, pentru cresterea fluentei traficului rutier. Sectorul Boita-Vestem DN 7 (E68) este un drum national european care face legatura intre judetele Ramnicu Valcea si Sibiu, traseul urmand cursul Vaii Oltului traversand de la sud la nord Carpatii Meridionali.

„Avand in vedere ca acest drum este deschis traficului international, iar intensitatea traficului pe drumul national DN 7 este in continua crestere cat si datorita faptului ca drumul face legatura intre doua importante autostrazi, Bucuresti-Pitesti si Sibiu-Nadlac, s-a impus elaborarea acestui Studiu de Fezabilitate, ce va avea ca scop principal studierea posibilitatii amenajarii unei benzi suplimentare necesare pentru cresterea capacitatii de trafic pe tronsonul aflat pe Valea Oltului”, se arata intrßun comunicat al CNADNR.

Contractul va avea o durata de implementare de 4 luni si a fost atribuit EGIS ROMANIA S.A. Finanțarea proiectului este asigurata din Transferuri de la Bugetul Statului pentru cheltuieli de investitii, iar valoarea totala este de 128.920 lei fara TVA.

.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309