SHOPPING

Vor sa inchida hypermarketurile in week-end

Vor sa inchida hypermarketurile in week-end

Un grup de deputati PNL propune ca marile magazine sa fie inchise in week-end, pentru a stimula vanzarile micilor producatori autohtoni, anunta realitatea.net

Efectul ar fi devastator pentru marile magazine, atrag atenţia reprezentanţii hipermarketurilor. In plus, romanii ar trebui sa-si faca proviziile cu alimente din supermarketuri in timpul saptamanii.

Cei care obisnuiesc sa mearga la cumparaturi la sfarsit de saptamana in marile magazine, ar putea fi nevoiţi in curand sa ia drumul pieţelor.

„Pentru a incuraja, din nou, produsele romanesti sa vanda in locuri specializate- in piete, noi am propus in lege ca incepand de sambata de la ora 14 pana luni dimineata supermarketurile sa nu mai functioneze. Nu se inchid mallurile, mallurile raman bine mersi”, spune Marin Anton, deputat PNL La polul opus, reprezentanţii marilor magazine critica ideea.

Deocamdata, propunerea ramane in analiza comisiei de agricultura de la Camera Deputaţilor, urmand ca apoi sa fie votata in Plen.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279